Serie 1893U kategoriji se nalazi 7 proizvoda.

Serie 1893
1893, inovativna Damask serija noževa

Ako riječ 'ekskluzivno' do sada nije postojala, bilo bi je nužno izmisliti za seriju noža 1893. Ultra-fini Damask čelik sastoji se od 67 slojeva - samo pogled na njega govori da je nešto jedinstveno ispred vas.
Izrađen od posebnog VG10-33 slojevitog čelika, daje ovoj seriji neku jedinstvenost. Posebna ekološki tehnika otkriva svaku trunku čelika u svoj ​​svojoj ljepoti. Još jedna značajka čini 1893 serija je apsolutno nezamjenjiva je činjenica je najljepši Damask čelik korišten i za spoj drške i oštrice i na kraju ručke noža. To ne bi bilo moguće bez pomoći najmodernije i složene laserske tehnologije.
Kao i čelično tijelo, ručka je također remek-djelo zanata izrade noževa. Apsolutno je vodonepropusna i čvrsta u ruci, ne izlučuje ​​vlagu i odgovara najvišim higijenskim standardima. High-tech materijal koji nije zaljepljen ili zakovan zakovicama, nego formiran sloj po sloj. Rezultat je površina koja daje dojam kože, a počiva tiho i fleksibilno u ruci. Naziv serije je utisnut na nožu patentiranom metodom, a izgleda kao vodeni žig koji daje nožu završni optički touch.